Min inredning var i goda händer under flytten

God förmiddag och välkomna tillbaka till mig och min blogg. Det här inlägget tror jag att ni kommer gilla, det kommer bli ett rekommendationsinlägg. Jag har märkt att ni verkligen uppskattar den typen av inlägg och därför blir det ett sådant inlägg idag. Det ska bli en rekommendation av en flyttfirma i Alingsås som heter R&D Flytten AB.

Efter många år med hyreslägenhet har jag äntligen samlat ihop tillräckligt med pengar för att köpa en alldeles egen lägenhet, något som jag ser som en riktigt bra investering. Min nya lägenhet ligger också i Alingsås så jag ska bara flytta från en del av staden till en annan. Det skulle bli ett spännande äventyr och en ny del av livet, jag var otroligt taggad. Idag är det snart två månader sedan jag fick nycklarna till min nya bostad och det var dags att börja flytta. Jag fick mycket hjälp av min mamma med utrensningen och packningen, något jag verkligen är väldigt tacksam för. Dock skötte vi inte själva flytten av min inredning på egen hand utan vi tog hjälp av en flyttfirma i Alingsås för att kunna göra det bästa av flytten. Eftersom jag har en del dyr inredning var det viktigt för mig att hitta en flyttfirma som tog det på största allvar och som kunde ta väl hand om mitt bohag utan att förstöra något. När jag hittade denna flyttfirma i Alingsås och läste om dem kändes de verkligen trovärdiga så jag litade på min magkänsla och anlitade dem, vilket var ett riktigt bra val. De tog väl hand om min inredning och ingenting gick sönder under flytten, jag fick snabbt allt på plats i den nya lägenheten och jag kunde börja komma på plats.